Той е посланик на кампанията #ПромениКартинката В подкаста на Флагман.бг гостува

...
Той е посланик на кампанията #ПромениКартинката В подкаста на Флагман.бг гостува
Коментари Харесай

Руди от група „RDMK“ говори за кариерата си на корпоративна акула и как се стигна до Мене не! maybe!

Той е дипломат на кампанията #ПромениКартинката

В подкаста на Флагман.бг гостува Радослав Радославов –. Феновете на групата „ RDMK “ знаят, че чаровният реализатор с изключение на музикант е и корпоративна акула. В Ф-студио Руди приказва за основаването на бандата през 2011 година, откакто с сътрудника му Дули, се запознават във Филип Морис България, по какъв начин откриват общата си страст към музиката, мъчно ли е да съчетава кариерата в огромна компания и тази на музикант, по какъв начин професионалният му път го прави по-добър на сцената и по какъв начин музиката го прави по-добър в работата, която прави.

Руди споделя, че огромна част от новите части са се родили по време на коронавирус пандемията и довежда до коренна смяна в звученето на групата.

„ Вярвам, че с работата си можем да променяме средата и да отговаряме на обществените провокации към нас без значение дали тя е в офис или на сцената “, разяснява създателят на група „ RDMK ”.

Той е дипломат на кампанията . Припомняме, че тя дойде в Бургас с осведомителна галерия, отдадена на световния проблем с погрешно изхвърлените фасове. Провокативни визии с посланията на акцията привлякоха вниманието на локалните и гостите на града.  Те бяха сложени на две основни местоположения в града - до Морски център „ Магазия 1 “ на Морска гара и около “Дупката “ на площад „ Тройката “ в центъра на града. Изложбата се осъществя със подпомагане на фондация „ Оптимистас “ и с помощта на Община Бургас и Дирекция „ Морска администрация “ Бургас.

Руди е част от акцията още от 2021 година, когато тя започва. Той ползва няколко доста деликатни метода, за влияние когато стане несъзнателен очевидец на безконтролно изхвърляне на боклуци в околната среда.

Вижте във видеото какви са бъдещите проекти на групата, за какво от пет години нямат нов албум и къде можете да ги чуете онлайн това лято.



#ПромениКартинката е осведомителна акция на Филип Морис България, която цели да осведоми за казуса с неправилното изхвърляне на цигарени филтри в околната среда и да предизвика към отговорно потребителско държание. През лятото на 2021 година бяха сложени въздействащи визии по 40 плажа на българското Черноморие, а през есента бяха проведени доброволчески акции по разчистване в 5 български града: Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас и Русе. По време на почистванията близо 180 доброволци, над 50 чиновници на Филип Морис България, сътрудници и поддръжници от локалните общини събраха общо 620 кг фасове и други боклуци. На Световния ден за разчистване на околната среда, 18 септември, пък бе открита и едномесечна галерия с осведомителни пана на #ПромениКартинката в Градската градина в Пловдив, след което тя бе показана и в други градове от страната – София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Габрово и Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР